DNA Mesh WiFi F-3896 modeemi hidas admin paneeli

DNA Mesh WiFi F-3896:n laitteen admin-paneeli on todella hidas. Usein jopa niin, että Chrome ei jaksa odottaa vaan ilmoittaa, ettei sivu vastaa. Onko tämä yleinen ongelma vai osuiko minulle maanantaikappale? Usein tuo on niin hidas, ettei asetusten muuttamisesta tule mitään. Vaikea myöskään uskoa mitään lukuja mitä paneeli näyttää kun joka kerralla kaikki yhdistetyt laitteet eivät näy listalla.
PuffTheDrake

Kommentit

• Hei!

Mitään yleistä vikaa ei ole tiedossa tämän suhteen. Oletko kokeillut toistuuko ongelma myös jollakin muulla selaimella?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Olen huomannut saman jos käyttää sitä käliä mobiililaitteella (iphone, ipad) ... tietokoneella toimii kohtuullisesti.
    SE
  • Hei,

Ostin pari viikkoa sitten F-3896 -modeemin ja minulla on täysin
    sama havainto kuin PuffTheDrakella: käyttöliittymä on surkean
    hidas. Testattu Chromiumilla ja Firefoxilla sekä kännykässä
    Firefoxilla -- selaimella tai asiakalaitteella ei ole merkitystä.

Käyttöliittymä vaikuttaa muutenkin viimeistelemättömältä ja
    testaamattomalta. Pääsivulla käyttöliittymä väittää olevansa:
    "DNA Mesh WiFi F-3896 modeemi kaapelikoteihin", mutta
    selaimelle se on ilmoittanut: "DNA Valokuitu Plus-modeemi".
    Jälkimmäinen siis näkyy selaimen ikkunan nimenä. Valikko
    "My HomeBox" sanoo "Configure DHCP, DynDNS", vaikka
    DHCP:lle ei voi tehdä mitään asetuksia. Ja niin edelleen,
    puhumattakaan siitä, ettei kielivalinta tunnu vaikuttavan
    paljoakaan. Ehkä "Configure" on sama suomeksi, ruotsiksi
    ja englanniksi...

Vähän harmittaa, kun tuli ostettua tällainen sika säkissä.

--Allu

Allu