Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA Mesh Wifi F-3896 - puuttuva tuki älylaitteille ja PADille

Pätkimään alkanut vanha kaapelimodeemi meni takuuvaihtoon ja tilalle tuli sitten Wifi 6-versio. Voi, voi... Ensimmäisen parin päivän havainnot: Jostain syystä ei hyväksy Wifi-ohjattuja pistorasioita verkkoon. On humpattu verkkojen kanssa ja erotettu 5GHz:n ja 2,4GHZ:n verkot omikseen (oletusarvoisen jaetun sijasta) ja säädetty salaus WPA3-tasolta WPA2/PSK-tasolle (töpselin tukema). Ei vaan toimi. Sama koskee pari vuotta vanhaa Huawein Media-pad'iä. Ei vaan saa verkkoon vaikka voltteja heittäisi.

Windows-työasema, Linux-työasema, puhelimet ja pari PADiä verkkoon uppoavat kyllä, mutta nuo yllämainitut pitäisi myös saada 🙁 Näiden kytkeytymisongelmien lisäksi on hallintapaneeli jo kahdesti hyytynyt / hidastunut käytännössä käyttökelvottomaksi. Tästä ongelmastahan on omakin ongelmaketjunsa. Virtabuutti on auttanut molemmilla kerroilla.

Huomenna hakemaan myymälästä vanhempi laite testiin. Josko tuolla saisi nuo älytöpselit ja PADin verkkoon paremmin. Nyt käyttänyt jo yli 10 tuntia erilaisiin testeihin..... Ei vakuuta tää versio modeemista....

Seppo Mäenpää

Kommentit

 • Tähänkö ei sitten DNA:n tekniikalla ole kantaa / mielipidettä? Ainoa saatavissa ollut vaihtoehto oli 2 sukupolvea vanha AC-modeemi. Se toimii kuin junan vessa siinä kuuluisassa Buick'issa. Vedän johtopäätöksen, että tuo "uusi" F-3896 tai sen ohjelmistoversio on susi jo syntyessään.
  Seppo Mäenpää
 • Hei Seppo!

  Kyseisen modeemin tukisivun löydät osoitteesta https://www.dna.fi/dna-kaapelimodeemi-f-3896.
  Mikäli sivustolta löytyvistä ohjeista ei ole apua, olethan yhteydessä maksuttomaan vikanumeroomme p. 0800 300 500. Kiitos! 

  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Tiedän nuo tukisivut (katsottu) sekä olen ollut yhteydessä tukeenne, joka nosti kätensä pystyyn eli ei osannut auttaa ja pystynyt selittämään miksi isoa osa laitteista vaan ei saa tuon modeemin luomaan verkkoon. Heidän ohjeillaan kokeiltiin 2,4GHz:n ja 5GHz:n verkko,  WPAQ3:n disablointi. Ainoa ohje oli vaihtaa vanhempaan...
  Seppo Mäenpää

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.