DNA MESH WIFI-MODEEMI WA8021V5 porttiohjaus

Kuinkahan otsikon reitittimestä saisi tehtyä porttiohjauksen valvontakameralle?

Lämpöpumput ja uudempi valvontakamera osasi luoda yhteyden kännykän avustuksella, eli niihin pääsen ulkoverkosta käsiksi.

Vanhemmalle kameralle en osaa asetuksia manuaalisesti tehdä.
En saa porttejakaan auki.

Vanhemmalla mokkulalla se onnistui helposti, mutta tälle reitittimelle ei ohjeita löydy.

Kokeilin kohdassa turvallisuusmääritykset - IPv4-portin kartoitus.
Vanhaa kameraa pääsen katsomaan sisäverkossa.

Arto