dna minun palvelun käyttäjätunnus lukittu mitä teen?

mitä tehdä kun dna palvelun käyttäjätunnus lukkiutuu?

Kommentit

• Moi Niko!

Tunnus on lukossa 10 minuuttia. Voit joko odottaa sen ajan tai resetoida salasanan sivun ohjeiden mukaisesti.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Käyttäjätunnukseni lukittuna, ei avautunut 30 minuutin kuluttua.

• Hei Pertti!

Olitko siis kokeillut resetoida salasanan? Yritäthän kirjautua oikealla sähköpostiosoitteella/käyttäjätunnuksella? Voit myös kirjautua kertakäyttöisellä salasanalla Minun palveluni kirjautuminen sivustolla olevan "Ongelmia kirjautumisessa?" -kohdan takaa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kaikkea olen kokeillut. Ilmeisesti syynä useanpi (4kpl) käyttäjänimeä jotka kummittelevat enkä pääse niistä eroon
    https://photos.app.goo.gl/i2BjyQedic3PrziN8
  • Otatko yhteyttä asiakaspalveluumme niin tuota päästään selvittämään tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Surkea ohjelma
  • Moi,
    Piti käydä dna-kaupassa niin homma aukes😑

• hei.kännykkäni lukossa
    Heta Poikela
  • Hei Heta!

Kysyykö kännykkä siis PIN/PUK-koodia vai onko kyse puhelimen omasta tunnusluvusta/salasanasta?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Sähköpostin salasana lukittu miten saan sen avattua
    Eija sipponen
  • Sähköpostin salasana on lukittu miten saan sen auki
    Eija sipponen