DNA Minun Palveluni kirjautuminen

Minulla on ollut nelisen vuotta tunnukset DNA Minun Palveluuni.
Tänään (15.10.2020), kun tarkoitukseni oli kirjautua palveluun, ei
sopivia kenttiä (sähköpostiosoite ja salasana) ei ole kirjautumissivulla, vaan
pyydetään luomaan DNA-tunnus. Eikö vanhat tunnukset enää kelpaa?
En ole nähnyt tästä infoa. Täällä tukifoorumissakin on vain infoa vuodelta 2015.