Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA TV ja muiden perheenjäsenten kirjautuminen

Latasin tuon uuden Dna mobiili TV:n iPhoneen ja iPadille. Samassa taloudessa asuva poikanikin haluaisi ladata tuon uuden version sekä koneelle että puhelimeen. Dna TV on minun nimissäni ja käytössä tietysti minun sähköposti. Nyt emme uskallakkaan ladata näitä poikani laitteisiin, koska kirjautuminen onnistuu ainoastaan minun sähköpostiin tulevan linkin kautta eikä enää salasanalla?
Kertoisiko joku viisas siellä, että miten saamme nämä uudet Dna versiot myös poikani laitteille!

Kommentit

 • Hei Paula!

  Suosittelemme, että henkilökohtaista DNA Tunnuksen salasanaa ei anneta perheenkään sisällä toiselle henkilölle.

  Voit kirjautua muiden perheenjäsenten laitteille asennettavaan sovellukseen itse DNA Tunnuksella ja näin salasana ei tule muiden perheenjäsenten tietoon. Sovellus pysyy hyvin sisäänkirjautuneena, jos käyttäjä ei esimerkiksi itse kirjaudu ulos tai poista sovellusta tai sen tietoja.

  Kirjautumissivulla on vaihtoehtona myös "Voit halutessasi kirjautua myös DNA Tunnuksella.", joten klikkaa sitä niin pääset kirjautumaan kirjoittamalla tunnuksesi.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Eli tarkennan vielä: eli poikani siis lataa uuden  dna TV sovelluksen ja  laittaa siihen oman sähköpostinsa, josta tulee linkki sovellukseen ja sitten minä kirjaudun siihen sisään omalla tunnuksellani?
 • Sinun tulee siis itse kirjautua sinun tunnuksillasi. Eli poikasi lataa sovelluksen, antaa laitteen sinulle ja sinä hoidat kirjautumisen DNA Tunnuksellasi.

  Kirjautumissivulla on vaihtoehtona myös "Voit halutessasi kirjautua myös DNA Tunnuksella.", joten klikkaa sitä niin pääset kirjautumaan kirjoittamalla tunnuksesi. Tällöin ei siis tule mitään linkkiä sähköpostiin, vaan kirjoitat itse tunnuksen ja salasanasi.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • 1. Lataa Uusi DNA TV puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).

  2.
  Avaa sovellus ja valitse ”Kirjaudu sisään”.

  3.
  Valitse oikeasta alareunasta ”Olen nykyinen, siirtyvä DNA TV:n käyttäjä

  4.
  Syötä Käyttäjätunnus-kenttään sähköpostiosoitteesi

  5.
  Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan sovellukseen

   Kun hän lataa IPhonen appstoresta tuon Dna TV appin, niin sen jälkeen hän tietysti laittaa siihen oman sähköpostinsa, jotta saa siihen linkin. Senkö jälkeen tulee minun tietoni? Onnistuuko se varmasti näin? Viittaa kohtiin 4 ja 5.
 • Yllä olevassa viestissäni on ohje kirjautumiseen. Jos sinun DNA TV -tilauksesi on jo vaihdettu Uusi DNA TV -tilaukseen, ei sinun tule antaa missään vaiheessa poikasi sähköpostia, vaan kirjaudut sisään omilla DNA Tunnuksillasi.

  iPhoneen asennetussa Uusi DNA TV -sovelluksessa siis valitaan "Olen nykyinen, siirtyvä DNA TV:n käyttäjä" ja sitten näytön alareunasta "Voit halutessasi kirjautua myös DNA Tunnuksella.". Siinä sinä kirjoitat tunnuksesi, ja näin poikasi voi jatkossa käyttää DNA TV :tä omalla puhelimellaan.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Kirjautumissivulla on vaihtoehtona myös "Voit halutessasi kirjautua myös DNA Tunnuksella."

  Kun latasin sovelluksen ei minulle ainakaan tullut tuota ylläolevaa vaihtoehtoa?
 • Laitatko kuvakaappauksen malliksi missä kohtaa tuo lukee?


 • Löytyykö kohta nyt? 😊
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Ok, kokeilen kotona tätä poikani kanssa.

 • Hei!
  Yritämme kirjautua perheenjäsenen tunnuksilla minun laitteelleni. Tosin kirjautuessa tulee vain : kirjautuminen epäonnistui, virhe: 503. Yritin asentaa sovelluksen uudelleen ja käynnistin laitteen uudelleen, mutta sekään ei auttanut. Mitähän tässä voin tehdä?
 • Onhan asennettuna sovellus nimellä Uusi DNA TV, ja myös tilaus on Uusi DNA TV? Helpoiten pääsemme neuvomaan kun pirautat asiakaspalveluumme 044 144 044, jos et ole aivan varma onko tilauksesi Uusi DNA TV vai ns. vanhempi pelkkä DNA TV.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • On. Saimme tekstiviestillä DNA:lta viestin, jossa oli linkki lataamaan uusi sovellus ja kehotettiin siirtymään. Yhdellä laitteella on jo onnistuttu kirjautumaan sisään.
 • Uusi DNA TV ei turvallinen
 • ^Jos toi on Chromebook, niin ei toimi sen selaimella ^?
 • Ok, on se chromebook, toivoin selaimen toimivan paremmin, kun uusi sovellus pätkii. Kiitti avusta
 • Tossa oli joku ketju samasta aiheesta, ei siihenkään mitään järkevää vastausta lopulta DNA:ltä tullut:
  https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-ja-chromebook/

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.