DNA Mokkula 4G WLAN E5372, muistikortin hyöty???

DNA Mokkula 4G WLAN E5372

MicroSD-muistikorttipaikka (32 Gt asti), toimii myös WLAN:n yli

Hei, entinen viestini katosi mutta siinä oli otsikko väärin, kysyisin tässä nyt
uudelleen, mitä hyötyä on lisätä jopa 32gt muistikortti mokkulaan?

sitten, saako wlan pois päältä kokonaan jotenkin? mikäli käyttäisi netin usb-jakoa ainostaan? en löytänyt muuta kuin ssid-tunnuksen yleislähetys saa pois päältä, eli vain wifi yhteyden nimen tietävä (salasanan lisäksi) voi kytkeä verkkoon?

ajattelin toimisiko laite tehokkaammin netin usb-jaolla, mikäli wlan saisi pois päältä?

lisäksi kiinnostaisi onko tässä nopeampi usb-netin jako mitä esim. huawei mediapad t1?

Kommentit

• Luulisin että ns. verkkokiintolevy, voit siis tallentaa vaikka valokuvia etäältä.
    Kokemuksien mukaan ei pelaa hyvin, tosin kokemukset vain eri reitittimillä ja mokkuloilla.

Hartikainen