DNA Mokkula 4G WLAN MF920V

Ostin vuosi sitten DNA Mokkula 4G WLAN MF920V:n R-kioskilta. Asun ulkomailla, ja viimeisestä käytöstä on ehkä 9 kk aikaa. Olisin nyt ladannut kuukauden nettipaketin, mutta DNA.laturi ei tunnista numeroa. Tarkoittaako tämä, että mokkula toimii, kunhan ostan uuden SIM-kortin käyttöä varten, vai menikö koko laite "vanhaksi"?
Riitta Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tunnistaa
    Tuomas Raatikainen
  • Hei Riitta! Mokkulassa on ilmeisesti ollut käytössä DNA Dataprepaid -liittymä? Jos liittymää ei ole oston jälkeen ladattu, liittymä on ehtinyt jo vanhentumaan, eikä uuden nettipaketin lataus siksi onnistu.

Voit ostaa mokkulaa varten uuden SIM-kortin, ja vaihtaa sen mokkulaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta! Mokkulassa oli ostaessa 30 vrk nettiä (R-kioskin 59 €:n tarjous) ja siihen ladattiin kerran lisää, mutta viimeisestä käytöstä tosiaan n. 9 kk aikaa. Olen tästä epävarma nimenomaan siksi, että kyseessä on kai vain R-kioskin myymä prepaid-paketti eikä teiltä ostettu erillinen mokkula. Mutta toivottavasti tosiaan riittää, että tähän ostaa uuden prepaid datapaketin.
    Riitta