DNA Mokkula MF93D

Hei!
Modeemi ZTE MF93D ei toimi - näyttö sammunut, akku on turvonnut.
Poistaako toimintahäiriön akun vaihtaminen uuteen? Ennen akun tilaamista haluan kysyä.
Terveisin, Yury.

Kommentit

• Akku on turvonnut,lopeta välittömästi laitteen käyttö.
    Poista akku laitteesta.
    Akussa on räjähdysvaara.

Agualung
  • Agualung, Kyllä, otin akun pois laitteesta, mutta mitä mieltä olet, jos tilaan uuden akun, niin toimiiko mokkula?
    Yury
  • Varmaankin voi itse mokkula olla ehjä,jos ole päässyt mitään kärähtämään.Kysele nyt ensin DNA,n mielipidettä.

Mitäs sitten maksaa uusi akku.??
    Varmaankin muutaman kympin investointi.

Agualung
  • Agualung, Kirjoitin eilen, mutta vastausta ei ole vielä tullut eikä chat toimi DNA'lla.
    Uusi akku maksaa 22€ Suomessa
    Yury
  • Hei Juri!

Jos laitteessa on vielä takuuta jäljellä, voit toimittaa laitteen huoltoon lähimmän DNA Kaupan kautta. Vaikka takuu olisi jo päättynyt, voi laitteet toimittaa huoltoon meidän kauttamme tai voit toki hoitaa huollon itsekin muuta kautta.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Akkuja on monenlaisia tohonkin laitteeseen.
    On tarvikeakkuja joita saa 20€ <--> 30€
    Sitten alkuperäisakkuja jotka varmaankin on +/- 50€
    No koita hoitaa homma DNA,n kautta,
    niin varmaankin tulee kuntoon.

Sitten voi soittaa. P: 044 144 044,jos vastaavat.
    Tuskin on enään tänään ketään tavoiteltavissa,
    mutta huomenna aamulla heti klo 8 jälkeen.
    Agualung