Dna mokkula

Jos käytän mokkulaa prepaid netillä ja yhdistän sen puhelimeeni ja käytän puhelimella pelkkää vpn yhteyttä näkeekö operaattori minun sijaintini vai vpn:nän sijainnin?
Johannes Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mokkula on monta päivää nyt pätkinyt Pohjois-Pirkanmaan Ruovedellä (Super netti) ja monta päivää on jo maksettu turhaa. Asutaan ihan kirkonkylän keskustassa, jossa on aiemmin ei ole ollut ongelmaa. Harmittaa!
    Pia Daoudi