DNA mokkulalla Telian verkossa

Hei! Olen ostamassa käytettyä DNA:n ZTE MF286 modeemia. Voinko käyttää sitä Telian mobiililaajakaistalla? Jos resetoin modeemin, palaavatko wifi-salasanat yms niiksi mitkä lukevat modeemissa?

Kommentit

• Meidän mokkuloita ei ole SIM -lukittu mutta oletuksena ne yhdistävät DNA:n verkkoon, resetoinnin jälkeen sinun tarvitsee siis vaihtaa APN asetukset uuden operaattorin vastaaviksi, tunnukset nollautuvat samalla
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mitä siis pitää tehdä että saan netin toimimaan?
    Nico
  • Kokeile alkuun toimiiko yhteys uudella SIM kortilla, jos ei niin pyydä nykyiseltä operaattoriltasi APN asetukset laajakaistalle ja syötä nuo laitteen asetussivulla
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Telian APN on internet eli se pitää vaihtaa. Myös SIM-kortin PIN-koodi-kysely on syytä ottaa pois päältä.