DNA netin toimitusaika

Olen muuttamassa viikon päästä ja hakkimassa uuteen kotiini DNA nettiä. Kuinka nopeasti se alkaa toimia? Reititin löytyy omasta takaa, joten sitä en tarvitse.

Kommentit

• Hei Riia!

Kytkentäaika riippuu siitä, millä tekniikalla netti on osoitteessa toteutettu. Kaapeliyhteys lähtee toiminaan käytännössä saman tien tilauksen jälkeen ja vaatii ainoastaan modeemin kytkemisen seinään. Jos osoitteessa on ethernet-yhteys, kytketään tämä 14 vrk kuluessa ja pääkaupunkiseudulla muutamassa arkipäivässä.

Joka tapauksessa tilaus voidaan meillä myyntipalvelussa numerossa 0800 550044 tehdä jo etukäteen ja laittaa netti kytkeytymään sopivasti muuttopäiväksi.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Selvä, kiitos nopeasta vastauksesta!