DNA netin toimitusaika

Olen muuttamassa viikon päästä ja hakkimassa uuteen kotiini DNA nettiä. Kuinka nopeasti se alkaa toimia? Reititin löytyy omasta takaa, joten sitä en tarvitse.
Riia Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Riia!

Kytkentäaika riippuu siitä, millä tekniikalla netti on osoitteessa toteutettu. Kaapeliyhteys lähtee toiminaan käytännössä saman tien tilauksen jälkeen ja vaatii ainoastaan modeemin kytkemisen seinään. Jos osoitteessa on ethernet-yhteys, kytketään tämä 14 vrk kuluessa ja pääkaupunkiseudulla muutamassa arkipäivässä.

Joka tapauksessa tilaus voidaan meillä myyntipalvelussa numerossa 0800 550044 tehdä jo etukäteen ja laittaa netti kytkeytymään sopivasti muuttopäiväksi.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Selvä, kiitos nopeasta vastauksesta!
    Riia