Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA netti sim kortin laskutuksen alkaminen

Millloin alkaa DNA netti 4G sim kortin laskutus? Silloin kun posti tuo vai silloin kun ensi kertaa sim kortti laitetaan päätelaitteseen?
dnanetti4G Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei!

    Mikäli kyse on paketista niin laskutus alkaa kun paketin hakee Postista. Kirjeen kohdalla laskutuksen alkaminen on varmistettu niin, että se liittymän laskutus alkaa vasta kun kirje on tullut varmasti perille.
    DNA Ilkka palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.