DNA-netti + Tv-hubi: HDMI/audio asetukset?

Mulla on koekäytössä DNA-netti (mobiili) + TV-hubi ja HDMI/audio  mode = auto -asetuksella Dolby kanavat eivät reagoi ollenkaan kaukkarin volkkasäätöön, muut kyllä.
(hubista ääni HDMI:llä paneelin ja siitä analogiseen vahvistimeen RC-kaapeleilla).

Ratkeaa näköjään näin, että HDMI/audio mode -asetuksista valitsee joko PCM tai Transcode, niin toimii kaikiilla kanavilla (siis normi analogiset ja HD-kanavat, jotka meillä kaapelia pitkin taloon/purkkiin tulee). Mikä muuten on ero tolla PCM:llä ja Transcodelia? En ainakaan huomaa missään äänissä mitään eroa.

Jos valitsee Bypass ni kaikki kanavat paitsi nuo Dolbyt mykistyy..

Näinkö sen on tarkoituskin toimia (eiks ton 'auto' asetuksen pitäisi löytää semmoneb et kaikki toimii samalla tavalla)?

Kommentit

• Dolby Digital ääniä on tarkoitus säätää vasta vahvistimessa purkamisen jälkeen. Noin se aina toimii eikä ole vika.

Jos ei ole vahvistinta, niin voi käyttää PCM ääntä, jolloin äänen säätö onnistuu hubituksen kaukosäätimellä. Tai myös sun tapauksessakin ei ole DD äänistä hyötyä, kun on RCA:lla vahvistimessa.
    JJJN