Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA Netti + TV Hubi -liittymäsi päivittyy 1.6.2023

Hyvä asiakkaamme,

Yhtenäistämme ja uudistamme DNA:n Netti + TV -yhdistelmätuotteita vanhempien liittymätuotteiden myynnistä poistumisen ja lakkauttamisen johdosta. Tämän myötä nykyisen yhdistelmätuotteen nimi ja hinnoittelu muuttuvat palvelun päivittyessä kahdeksi erilliseksi tuotteeksi.
Käytössäsi oleva laajakaistaliittymä on DNA Netti + TV Hubi (400M), jonka nykyinen kuukausimaksu on 39,90 €/kk.
Liittymä päivittyy 1.6.2023 kahdeksi eri tuotteeksi, jolloin käytössäsi on
 • DNA Netti 400M -liittymä kuukausimaksulla 39,99 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen liittymän kuukausimaksu on 44,99 €/kk
sekä
 • DNA TV Hubi -palvelu DNA:n asiakasetuhinnalla 5,00 €/kk (norm. 8,00 €/kk). Palveluun sisältyy verkkotallennus veloituksetta 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen 6,90 €/kk.  
Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia.

PAITSI ETTÄ
Olkaahan varovaisia jos yritätte irtisanoa TV Hubi:a tuosta paketista...

Itselleni yrittivät muuttaa tilauksen määräaikaiseksi vuodeksi sekä vielä periä muutoksesta 4,90€ maksun..

Tilatut tuotteet
Liittymän muutosmaksu      4,90e
DNA Netti (Kaapeli)     39,99 e/kk
39,99 e/kk ajalle 1.6.2023 - 31.5.2024, jonka jälkeen 44,99 e/kk.
Määräaikainen 1.6.2023 - 31.5.2024.
Määräaikaisuuden kokonaishinta on 479,88 e.


DNA Netti 400M (Kaapeli)
0,00 e/kk


Mikko

Kommentit

 • Rahastus kunniaan,ensiks ehtivälle rosvolle eniten.🤑🤬

  Aqualung
 • Mistä tio tieto on peräisin? Asiastiedotteessa siitä ei kerrota.
  PW
 • Tietenkin tulee sitten asiakkaille yllätyslahjana..🤡🤡
  Aqualung
 • Ymmärtäisin, että Mikko on siis itse muuttanut sopimusta ennen tiedotteessa mainittua muutosta ja halunnut jättää Hubin kokonaan pois eli vaihtaa nykyisen Netti + Hubi -sopimuksen pelkkään laajakaistaan. Tässä tapauksessa veloitetaan myös tuo hinnaston mukainen liittymän muutosmaksu, tätä ei siis veloiteta automaattisesti tapahtuvasta sopimusmuutoksesta. Tietenkin sen voi itse päättää mihin sopimuksen haluaa vaihtaa. Jos ei siis halua määräaikaista sopimusta, niin tilalle voidaan asiakaspalvelussa katsoa myös toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

  Olettehan siis yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme jos haluatte vaihtaa sopimuksen johonkin toiseen tai tehdä siihen muutoksia, kiitos.

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Nyt ollaan aika harmaalla alueella, jos siis irtisanot hubin ja loppupalvelu jää ennalleen, ei siitä irtisanomisesta mitään "muutosmaksua" voi veloittaa. Se, että kikkailette nimimuutoksilla tälläisessä tapauksessa ja laskutatte siitä on jo törkeää.
  Pena
 • Kyse ei ole siis pelkästään hubin irtisanomisesta silloin jos laajakaista ja Hubi ovat yhden sopimuksen alla. Jos käytössä on siis nimenomaan aloituksessa mainittu DNA Netti + TV Hubi -sopimus niin silloin netti ja Hubi ovat yhden sopimuksen alla. Pelkkää Hubi ei ole siis mahdollista irtisanoa vaan jos sopimuksen haluaa vaihtaa pelkkään laajakaistaan, niin koko Netti + Hubi -sopimus irtisanotaan ja laajakaista tehdään uusi, kokonaan oma sopimuksensa. Tästä johtuen veloitetaan myös muutosmaksu. Muutosmaksua ei veloiteta esim. silloin jos asiakkaalla on erillinen sopimus Hubista ja laajakaistasta ja hän irtisanoo toisen näistä.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Näinhän mie yritin tehdä että irtisanon tarpeettoman TV Hubin.. Ilmeisesti tämä ei onnistu ennen kuin "joskus huhtikuussa" kun palvelut näkyy oma DNA:ssa erillisinä sopimuksina..

  Uuden nettiliittymän ja DNA TV Hubi -palvelun nimet näkyvät DNA:n itsepalvelussa jo huhtikuun aikana.
  Mikko
 • Miksei tuollaista kirjettä tullut tänne

  Sami Rautio
 • Osaako DNA sanoa koska sopimusten eriytys alkaa näkyä omissa tiedoissa? Onhan tässä vielä huhtikuuta viikko jäljellä tosin..
  Mikko
 • Hei!

  Pahoittelumme kirjeessä esiintyneestä virheestä - uudet tuotenimet näkyvät itsepalvelussa vasta 1.6. alkaen, ei vielä huhtikuussa kuten kirjeillä kerrottu.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • On se nimi vaihtunut muttei ole tullut irtisanomis mahdollisuutta?????
  Sami Rautio
 • Miksei
  Sami Rautio
 • Sittenhän DNA varmaan siirtää myöskin laskutuksen alkua, kun tuotetta ei voi irtisanoa ennen kuin ne on eriytetty??
  Mikko
 • 1.4.2023 on alkanut joku soppari netissä, eikös mun olisi pitänyt voida sanoa se irti kun muutoksia tulee
  Sami Rautio
 • Jos hinta laske niin vaihtuu kyllä Telialle 1000M 33.90€ tän hetkinen DNA taksa 44.90€ joka on tosi suolainen... Ei ole perusteltua pitää hintaa sähkön hinnan vuoksi kun se on laskenut jo tosi alas hinta... Ryhti liike hintaa alas päin ja tehdään soppari vaikka 24kk eteenpäin DNA oyj
  Sami Rautio
 • Mikäli sinulla on Sami ollut tuo DNA TV Netillä sopimus toistaiseksi voimassa olevana, on tässä ollut kokoajan mahdollisuus muuttaa sopimus esimerkiksi pelkäksi laajakaista sopimukseksi.

  Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin saadaan katsottua sinulle paras mahdollinen sopimus voimaan, kiitos! https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • DNA Laura, Onhan se muutos mahdollista, mutta kuten edellä kerroin, kun yritin muuttaa tuota niin siitä olisi peritty muutosmaksu sekä liittymästä olisi tullut määräaikainen vuodeksi..
  Mikko
 • Meillä on saatavilla myös toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, mikäli määräaikaista ei halua. Kuten Hanna tuolla ylempänä kertoikin, jos sopimus on DNA TV Netillä ja se muutetaan pelkäksi nettisopimukseksi, peritään tästä muutosmaksu koska koko sopimus muutetaan tällöin. Jos taas sinulla on erikseen DNA TV ja erillinen netti, ei DNA TV irtisanomisesta peritä muutosmaksua.
  DNA Laura palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.