DNA Netti vs DNA Valokuitu Plus

Huomasin että Valokuitu Plus on näemmä poistunut valikoimasta ja tilalle on tullut "DNA Netti". Miten DNA Netti eroaa Valokuitu Plus -liittymistä? Onko esim DNA Netti 5G 400M aito langaton 5G yhteys kotiin?
Antti Pajunen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Taitaa DNA vihdoinkin olla luopumassa harhaanjohtavasta yhteysmuodon nimestä ja käyttää kaikille liittymille yleisnimikettä DNA Netti, oli sitten kyse langallisesta tai langattomasta yhteydestä. Osoitteen mukaan näyttäisi määräytyvän kummpaa tarjotaanko kiinteää vai langatonta yhteyttä.
  PW
 • Hei Antti!

  DNA Netti on yleisnimitys kaikille DNA:n tarjoamille laajakaistoille tekniikasta riippumatta. Esim. vanhat Valokuitu Plus -nimet viittasivat suoraan tekniikkaan.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ok, kiitos tiedosta!
  Antti Pajunen
 • mistähän löytyvät 'Jos olet tilannut Kotikaapelin, löydät alueesi kytkentä- ja asennustöiden aikataulut sekä muut lisätiedot aluesivultasi' viittauksessa mainitut websivut?
  Mauri
 • Nimenmuutos taitaa oolla rahastusta. Voidaan sanoa, että se on uusi lliittymä ja nopeudennostosta seuraa 2 vuoden karaneeni.
  PW
 • toinen kiinnostunut:
  mistähän löytyvät 'Jos olet tilannut Kotikaapelin, löydät alueesi kytkentä- ja asennustöiden aikataulut sekä muut lisätiedot aluesivultasi' viittauksessa mainitut websivut?
  Erkki
 • Kolmas kiinnostunut:
  Mistähän löytyvät "Jos olet tilannut Kotikaapelin, löydät alueesi kytkentä- ja asennustöiden aikataulut sekä muut lisätiedot aluesivultasi' viittauksessa mainitut websivut?"

  Pitänee ottaa asentajaan suoraan yhteyttä, kun ei DNA edes tiedä missä sivunsa ovat... Ensimmäinen kysymys tästä ollut jo kuukausi sitten...
  Petri
 • Aluesivuista on tiedotettu asiakkaita paikallisesti. Esimerkiksi oululaiset löytävät oman aluesivunsa osoitteesta dna.fi/oulu
  DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.