Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA, poistakaa venäläiset kanavat jakelusta! vol. 2

Aiempi aloitus on lukittu, joten pakko avata uusi. Linkki aiempaan: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-poistakaa-venalaiset-kanavat-jakelusta/

Haluaisin vielä tähdentää, että Venäjän tähänastinen disinformaatio ja häikäilemätön propaganda, jota ainakin DNA:n välittämällä Venäjän ykköskanavalla (Первый канал, Channel One Russia) on välitetty, on suoraan haitallista myös Suomea kohtaan. Siellä on aloitettu Ukrainan vastainen propaganda jo lähemmäs yhdeksän vuotta sitten ja se jatkuu yhä.Tässä on ylen uutinen aiheesta: https://yle.fi/uutiset/3-12339913

Nyt kun tämä uusi aika on koittanut, niin on aivan selvää, että tämän saman aivopesun kohteena ovat olleet tätä kanavapakettia tilanneet Suomessa asuvat venäläiset, ja se on Suomen kannalta todella paha juttu. Linkkaan tähän yhden Youtube-tyypin, joka joka kertoo videolla Neuvostoliitosta Saksaan 30 vuotta sitten muuttaneesta sedästään, joka on seurannut ainoastaan tätä kanava 1:stä ikänsä, ja joka kysyi häneltä, että miksi te ammutte venäläisiä: https://m.youtube.com/watch?v=kgt5PF1SSUE
Tämä ei ole mikään yksittäistapaus, vaan netti on täynnä vastaavia ja esimerkiksi Saksassa asuvat venäläiset ovat osoittaneet mieltään, ettei ukrainalaisia pakolaisia otettaisi maahan.

Eli Venäjän aivopesu Suomessa asuvia kansalaisiaan kohtaan on jatkunut tähän päivään asti. Siksi avasinkin tämän uuden aiheen ja toivon DNA:n uudelleen harkitsevan, että voisivat lopettaa näiden kanavien lähettämisen vanhoillekin asiakkaille. Voitte erikseen jatkaa sitä tahoille, jotka sitä tarvitsevat (lehdistö, viranomaiset, jne).

Kiitos.

Marko

Kommentit

 • Ihminen ei välttämättä usko mitä kuulee, vaan sen minkä haluaa uskoa.
  PW
 • Luin toisesta keskustelusta että, kaikki eivät ole boikoteissa mukana ja toivoisivat takaisin poistettuja kanavia valitettavasti antennijohtaja ei halunut jatkaa keskustelua. Anteeksi Jarin ja Markon puolesta.
  Saukko

 • Arvoisa asiakas Marko näet kaipaamasi kanavan lähetyksen suoratoistona internetin kautta: RT
  Laitsaari
 • Laitsaari, eihän Marko niitä kanavia ole kaivannut, varsinkaan RT:tä vaan nimenomaan toisinpäin eli että ne poistettaisiin valikoimista koska suoltavat Venäjämielistä propagandaa jossa edes sodasta ei saa puhua vaan erikoisoperaatiosta!
  Jari
 • Jos noita venäjän kanavia vielä näkyy niin DNAn kaikki käyttö loppuu heti, käyn DNA-kaupassa ens viikolla ja minun pennoseni menee kyllä muille kuin putlernuolijoille.
  aimo kauppinen
 • @aimo, eiköhän Dna jo liene poistanut ko. venäjän kanavat koska niitä ei ainakaan uusmyynnissä enää ole, tosin ihan varma en ole asiasta josko ne vielä näkyisi vanhoille tilaajille.
  Jari
 • Tämä toivomus on vastaava, kun että TV:stä pitäisi poistaa mainokset ja että Internetissä ei saisi julkaista kuin oikeaa tietoa.
  Kyllä ihmisten pitää oppia suodattaman saamansa väärä- ja itselleen sopimaton tieto.
  PW
 • @PW, siinähän se juuri onkin. Kun ihmiset ei osaa suodattaa disinformaatiota oikeasta! Ja varsinkin venäjällä harrastetaan silkkaa aivopesua jolla koitetaan saada hyväksyntä räikeälle hyökkäyssodalle Ukrainaan. Sitäpaitsi, käsittääkseni tuo on EU määräys että pitää poistaa kaikki venäläisten kanavat, Elisakin on ne poistanut jakelustaan.
  Jari
 • @PW, lisään vielä että vertauksesi on jokseenkin ontuva, ei kukaan ole vaatinut mainosten poistamista ja netissä ei pysty kitkemään peen jauhantaa, sitä riittää aina. Varsinkin eräällä anonyymilla palstalla.
  Jari
 • Aika hullua jos joku vertaa sotarikosmaan disinformaatiota mainoksiin. Omien "tutkimustensa" mukaan yli 80% venäläisistä uskoo sortokoneistonsa "tiedotukseen", myös paljon seuraajia ja höynäytettyjä "maanmiehiä" länsimaissakin.
  aimo kauppinen
 • Tässäpä hyvä esimerkki Ruotsista, miten käy jos näiden kanavien annetaan yhä jatkaa näytettävän tavallisille tilaajille: https://www.youtube.com/watch?v=RxqVE80fWZ4

  Marko
 • Mainonnalla ja Venäjän "informaatiolla" on yksi yhteinen piirre - molemmat ovat mielikuvamarkkinointia.
  PW
 • Minä katson aamuisin uutiset. Suomen television toimittamat, Venäjän uutiset  myös ja tietenkin amerikkalaista sontaa. Olen ihmeessä siitä, mitä joku suomalainen ottaa kantaa siitä mitä siellä sanotaan, ei se ymmärrä yhtä mitään. Poistetaan samalla jenkkien uutiset, siitä mite ne vie demokratia ja rauhaa pommittamalla puolustuskyvyttömiä kansoja. Jos joku ei halua katsoa Venäjän 1 kanavaa, älä sitten katso. Televisio on kone, se hallitse vain aivottomia hölmöjä.
  E. D.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.