DNA pop-up mainos.

Minulla on ongelmia tämmösessä epäluotettavan oloisesta mainoksesta:
Se on ponnahtanut ruutuuni useita kertoja viikon aikana.
En yhtään tiedä mitä pitäisi tehdä.
Se ponnahtaa aina sillöintällöin sivustosta riippumatta. Sen mukaan olisin DNAn asiakas, vaikka en ole käyttänyt DNA:n tuotteita tietokoneessani.
Viesti on ponnahduskertojen takia selvästi epäluotettava, mutta se on myös ärsyttävä, koska viestin ponnahtaessa, sivusto, jossa olin suljetaan automattisesti.

En tietenkään ole vastannut näihin, kyseessä voisi olla jokin haittaohjelma, mutta en tiedä mistä se on tullut, ja miksi se on.
Olen suorittanut muutamia virustarkastuksia, mutta mitään ei ole löytynyt.
Viesti tuli ensimmäisen kerran MSN verkkosivustolla.

Linkki on tämmönen: (pisteet vaihdettu välilyönneiksi)
eu moneysavingexpertkidstart icu

Mikä se on?
Jos se kuitenkin sattuu olemaan DNAlta, niin se kannattaisi kyllä ottaa pois. Siitä tulee vain raivoa DNAta kohtaan.

Sebastian Weckstrom Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Sebastian!

DNA:lla ei ole pop-up mainontaa ja kyseessä on tosiaan huijaussivuston toimia, luultavasti ilmoitus tulee sivuston mainoksien kautta kun kyseessä on melko yleinen ongelma.

Sivulle ei tule antaa omia tietojaan vaan sulkea suoraan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mulla tulee samaa potaskaa. Todella haitallinen.
    Tehkää jotai huonoa imagomainontaa
    J.R
  • Meillä ei ole mitään tekemistä kyseisen ilmoituksen kanssa, olemme kyllä tietoisia asiasta ja teemme mitä voimme asialle tehdä.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ainakin sain sen lopettamaan sivusto-tyrkyttämisen siivoamalla selaimen tiedot. Kiitos vastauksista!
    Sebastian Weckstrom
  • Minulle on nyt tullut se myös kahtena päivänä, tänään ja eilen. Puhelimessa, ensin tuli Safarissa, ei auttanut vaikka tyhjensin selaustiedot. Käynnistin puhelimen uudestaan, jonka jälkeen siinä ei enää tullut, mutta tänään tuli LinkedInissä, kun menin sieltä muualle johtavalle sivustolle! : o
    Safarissa on sekin huono puoli, että kun se kuuluu iPhonen ohjelmistoon, sitä ei voi edes poistaa, tai uudelleenasentaa.

Luonnollisestikaan en klikannut siinä mitään, paitsi ruksia, että pääsee pois (minkähän takia ne on jättäneet sen ruksin, että sen saa suljettua? Luulisi, että se olisi niin, ettei olisi sulkumahdollisuutta... vai tekeekö se ruksinkin painaminen jo jotain???)
    Allu
  • Onko kenelläkään tietoa miten tämän saisi pois?
    Samppa
  • Kannattaa testata olisiko näistä vinkeistä apua; https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006163968.html
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Samppa,

Pääsin siitä eroon poistamalla selaintiedot.

Kun olin MSN:n verkkosivulla, minun piti hyväksyä, että MSN:n mainokset saisivat ladata tiedostoja evästeinä selaimeeni, näin "DNA":n huijari mainos varmaan latasi kyseisen haittaohjelman evästeisiin, jolla varmaan saatiin se mainos kummittelemaan selaimessa.

Kun poistat kaikki evästeet selaimesta, niin sen haittaohjelman ei pitäisi häiritä sinua enempää.
    Sebastian Weckström
  • Minulla ei riittänyt tietojen poisto. : G
    Allu