dna prepaid alku saldo hieman rajallinen

Olen huomannut että ei johonkin palveluviesteihin tms. käy prepaid dna alku saldo, esim. elisalla sen voi käyttää mihin vain.

Onhan tuo kuitenkin hyvä että voi vaikka viikon nettiä käyttää tuolla prepaid saldolla jos vaikka sovellus on tablet niin maksaa siihen aikaa. Näin olen joskus tehnytkin.

Palautteena kuitenkin että minusta voisi olla hyvä jos alku saldon voisi elisan tapaan käyttää mihin vain.
asiakas2018 Ilmoita asiaton sisältö