Dna prepaid

Ns.Palvelunestokoodi eli miksi on päällä Dna Prepaid liittymässä?

Kommentit

• Hei Jari, tarkennatko hieman että mitä yritit tehdä liittymällä?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ei ole kyse mitä liittymällä on tehty,vaan ko liittymässä olevassa Palvelun estosta,sillä ko
    Liittymään ei tule perille ns.Palveluviestit,joita on mm.Saapuneesta Paketista ilmoitus(Pakettiautomaattiin).
  • 0606-, 0707- ja 0708-alkuiset maksupalvelunnumerot eivät ole käytettävissä, mutta Mobiilimaksu ja 169-, 177- ja 178-alkuisissa SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on mahdollista liittymällä. Saldon yllättävän loppumisen välttämiseksi täytyy ladattua puheaikaa olla liittymässä yli 2,50€, jotta esim. lisämaksullisiin palvelunumeroihin voi soittaa.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tiedoksi DNA prepaid liittymien omistajat, SALDO tarkistuksen voi tehdä kätevästi näin, soitto numeroon *100# jossa näkyy saldo ja liittymän voimassaolo aika.