DNA prepaid ei toimi

Hei! Mistä voi johtua, että prepaid ei toimi iPhonella? Ilmoittaa, että "Ei verkkoa". Voiko syynä olla se, että puhelin on ostettu Ukrainasta? Onko tähän mitään ohjeita, miten liittymän voisi saada toimimaan?

Kommentit

• Onko kyseessä uusi prepaid -liittymä? Onko se otettu käyttöön Suomessa onnistuneesti?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ostettu eilen DNA liikkeestä ja asennuksen jälkeen kerran vilahti DNA "logo" ylänurkassa, mutta sen jälkeen herjannut että ei verkkoa. Kokeiltu toisessa puhelimessa, jossa toimi.
    Mari
  • Siinä tapauksessa ongelma lienee tuossa Ukrainasta ostetussa puhelimessa. Toimiiko siinä muut suomalaiset liittymät, vai onko ongelma vain tämän DNA prepaidin kanssa? Voisiko puhelimessa olla sim-lukitus, ja se toimisi vain ukrainalaisella liittymällä?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Testataan vielä suomalaisella toisella simillä. Onko näissä tapauksissa muuta vaihtoehtoa, kuin ostaa uusi puhelin?
    Mari
  • Jos puhelimessa on sim-lukitus, kannattaa olla myyjään yhteydessä ja tarkistaa onko lukitus mahdollista poistaa.