DNA prepaid syystarjous

Rajaton prepaidiin tuli sms-tarjous jossa luvataan osoitteessa laturi.dna.fi 2viikon ilmainen käyttö kun lataa liittymää. Ko.sivulla ei tarjouksesta tiedetä yhtikäs mitään. Sainko huijausviestin???

Entäpä kun DNA kehottaa rekisteröimään prepaidin niin saako siihen jotain bonusta siitä hyvästä kuten ennen sai? Olen tätä asiaa kysynyt joskus asiakaspalvelustakin mutta ko. virkailija ei asiaa tiennyt eikä joku toinenkaan hlö jolta hän sitä kysyi. Sivuillanne ei asiaa mainita lainkaan mutta olen huhun kuullut että joku olisi hiljan rekisteröintibonuksen saanut?

Kommentit

 • Hei haloo ylläpito! Mitä tämä tarkoitaa? Miksette vastaa?
 • DNA Rajaton Prepaid -liittymillä on voimassa syystarjous eli kun teet kuluvan viikon (29.10.-4.11.) aikana liittymääsi vähintään 30 euron kertalatauksen, saat 2 viikkoa ilmaista käyttöaikaa.

  Prepaid-liittymien rekisteröinnistä maksetaan edelleen rekisteröintipalkkio, tämä on puheliittymien kohdalla 7 euroa ja DNA Dataprepaidilla 9 Gt dataa
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Moi ja kiitoksia vastauksesta. Mistähän löytäisi kampanjan tarkat ehdot? Mm. mihin väliin se 2 viikkoa tulee? Vähän oudoksutti kun sivuillanne ei saa edulle mitään vahvistusta eikä millään voi todistaa asiaa jos etua ei saakaan.
 • Tässä vielä tuo kampanjateksti kokonaisuudessaan:

  Syystarjous! Tee liittymääsi vähintään 30 euron kertalataus ja saat 2 viikkoa ilmaista käyttöaikaa! Tarjous voimassa vain tämän viikon DNA Laturissa (29.10-4.11.2018). Edun arvo 12,46e, joka annetaan bonussaldona latauksen yhteydessä (1 etu/liittymä).  Avaa laturi.dna.fi 

  Tämänhetkisen tiedon mukaan tuo kahden viikon ilmainen käytöaika tulee käyttöön nykyisten latausten voimassaolon jälkeen. Mikäli edun saamisessa ilmenee jotain ongelmaa, löytyvät latausten lokitiedot kyllä meidän järjestelmistämme eli tällaisessa tilanteessa vianselvitys hoituu näppärästi asiakaspalvelun kautta.
  DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.