DNA Prepaid ja numeroperusteiset tiedot

Tiedustelin prepaid-liittymääni liittyviä tietoja aloittelevana prepaid-käyttäjänä. Chat-asiakaspalvelu löysi tiedot, mutta puheluasiakaspalvelu ei. Eikö matkapuhelinkeskuksenne ja sen tietojärjestelmä tiedä prepaid-liittymistä mitään, vaikka sim-kortti-tunnisteinen ja gsm-verkon tiedonsiirto edellyttää puhelimen paikan tietoa keskukselta ?

Kommentit

• Hei, mitä tietoja siis tarkalleen olet siis yrittänyt saada? Rekisteröimättömän liittymän tiedot kyllä löytyvät mutta emme voi luovuttaa tästä samoja tietoja kuin rekisteröidyllä liittymällä. Tällä hetkellä liittymän rekisteröinti onnistuu asioimalla DNA Kaupassa