Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

dna prepaid laitenetti?

Toimiiko dna prepaid laitenetti kännykässä nettiliittymänä?Tarvitsen nettiliittymän,mutta en tarvitse nopeaa nettiyhteyttä.Kannattaako se ottaa kännykkää?
Janne Huotari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Janne!

  DNA Laitenetti on laskutusliittymä, jota voi toki käyttää myös puhelinlaitteessa. Liittymässä ei kuitenkaan puheominaisuutta, joten tätä ei voi käyttää samalla puheliittymänä.

  Jos kaipaat puhelinliittymää, jossa on myös nettiyhteys, voisi DNA Jämpti olla tässä tapauksessa hyvä vaihtoehto. Liittymän kuukausimaksuun sisältyy 1 M nettiyhteys, jolla onnistuu netin perustoiminnot kuten puhelimen päivitysten lataaminen ja sähköpostien lähettäminen. Puheluista ja viesteistä veloitetaan käytön mukaan.

  Mikäli olet kiinnostunut prepaid-liittymästä, löytyy lisätietoa latausliittymistämme osoitteesta dna.fi/prepaid.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Puhetoiminnon puutteen voinee kiertää pikaviestinohjelmalla, kuten Skype, Whatsapp tai Telegram.
  Purnipsi
 • Prepaidin 0.5M mobiililaajakaista paketti toimii kyllä myös puhelukäytössä ja sen saa hankittua tilaamalla Prepaid. Nopeus on 0.5 Mbps.
  Asiakas 1M
 • dna super prepaid ja laitenetti yhdessä taitaa olla halvin vaihtoehto prepaid liittymäksi,jossa toimii puhelut ja netti.Vai onko vielä halvempia?
  veijo
 • 6,90 €, 1M/1M 4G, 4 Gt EU, muu käytön mukaan. Saa tiskin alta DNA:lta norm. 12,90 vuodeksi. Todella hyvä liittymä ja netti huomattavasti nopeampi kuin tuo 0.5 Mb.
  Asiakas 1M

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.