DNA Prepaid lataus

Tuli txt että, liittymä vanhenee 14vrk. Saldoni oli 0,05E ja latasin 5E laturin kautta. Kaikki meni muuten ok, mutta kun otin saldon *100# oli saldoa 4,05E. Mihin katosi 1E???

Kommentit

• Hei Sami!

Ilman tarkempia tietoja tuota on mahdoton sanoa. Riippuen prepaid-liittymästä joka sinulla on käytössä veloitus on voinut mennä esim. tiedonsiirrosta tms. Jos haluat että selvitetään tilannetta tarkemmin niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

DNA:n prepaid-liittymäasiat
    puh. 0800 412 582
    Numero on maksuton.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Tästähän ei kukaan DNA:lla halua kertoa, että prepaid liittymän mobiili data maksaa 1 euron pvä, kun se on päällä... vaikka sekunnin. Mene laturiin on vaan neuvot.

Lainaus: "DNA Laturi -sivusto tunnistaa automaattisesti liittymänumeron mikäli menet osoitteeseen https://laturi.dna.fi käyttämällä prepaid-liittymän omaa nettiyhteyttä. Liittymän lataaminen sivuston kautta on mahdollista, vaikka liittymän saldo olisi loppunut. Liittymänumero löytyy myös aloituspakkauksen SIM-kortin kehyksestä. Myös Dataprepaid-liittymillä on liittymänumero. "

Varmasti on jossain tietenkin kerrottu hinnat, että ihan helposti löytyy.. Elämä ON!
  • Dna Super Prepaidin perustiedonsiirto on niin kallis, ettei sitä kannata käyttää.

Laturiin mennessä kannattaakin varmistaa, että päätelaite on yhteydessä langattomaan lähiverkkoon. Toinen vaihtoehto on käyttää Laturia tyystin ja kokonaan toisella laitteella, kuin missä prepaidin sim-kortti on.

Tällöin kirjautuminen Laturiin tapahtuu tekstiviestisilmukalla, joka on maksuton.
  • moi haluan kysy on latanut kk netti ja ei viela tulut sms

selina
  • Puheajan lataaminen paketteina netissä ei toimi!
    S
  • Hei S,

Millä tapaa lataus ei toimi, saatko jonkin virheilmoituksen?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Maksun hyväksymisen suoritusvaiheessa epäonnistuu. Failed!
    S
  • En saa ladattua pojalleni, joka asuu muualla, puhe-ja nettiaikaa! Lukee: ”Liittymälläsi on aktivoimaton paketti”, tms! T.Minna
    Minsku
  • Jos liittymällä on jo ladattu paketti eikä paketti tahdo astua voimaan, kannattaa puhelin käynnistää vielä uudelleen
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Lataus ei onnistu, koska vahvistuskoodi jonka pitäisi pankkitunnuksien jälkeen
    tulla, jää tulematta..
    Joni
  • Hei Joni!

Oliko tässä siis kyseessä tuo DNA Laturin vahvistuskoodi, jonka saat määrittää itse latausta tehdessäsi? Mikäli vahvistuskoodi on unohtunut saat uudella Laturi-latauksella vaihdettua koodin.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • yritin monta kertaa ladata super prepaid lle  netti pakettia on voimassa 20 päivään eli n. viikon ajan . ei ole ennen herjannut maksu vaiheessa vaikka hyvissä ajoin seuraavaa ladannut odottamaan sinne ja kaikki menny ok. nyt ensimmäistä kertaa tämä. laturista valitsen paketin ja normaalisti yritän maksaa kysyy pankissa tunnukset jne mutta aivan lopussa ilmoitus " tilauksesi on peruutettu " kummallista .
    ja tililtä ei olla veloitettu. jotain hämminkiä siellä maksussa teillä nyt.
    yritän viikon aikana toisen kerran tässä .  moi .
    MARKO HAMARINAHO
  • Mitä , kun lataus näyttää aktivoimaton paketti ja ei näy kassalla. Kuinka saan sen aktivoitua ja maksettua.
    Tuija Nupponen
  • Mitä teen.
    Tuija Nupponen
  • Hei Tuija! Olitkin kirjoittanut jo myös toiseen ketjuun https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-laturi-ukq8/ ja vastasin sinulle siellä.

Tässä tapauksessa odottele vähintään puoli tuntia ja yritä sitten latausta uudelleen.

Jos ei onnistu, niin miltä liittymäsi näyttää kun avaat sivun m.prepaid.dna.fi? Onko liittymällä varastossa odottamassa aktivoimattomia jo aiemmin ostettuja paketteja?