DNA Prepaid lataus

Tuli txt että, liittymä vanhenee 14vrk. Saldoni oli 0,05E ja latasin 5E laturin kautta. Kaikki meni muuten ok, mutta kun otin saldon *100# oli saldoa 4,05E. Mihin katosi 1E???

Sami Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Sami!

Ilman tarkempia tietoja tuota on mahdoton sanoa. Riippuen prepaid-liittymästä joka sinulla on käytössä veloitus on voinut mennä esim. tiedonsiirrosta tms. Jos haluat että selvitetään tilannetta tarkemmin niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

DNA:n prepaid-liittymäasiat
    puh. 0800 412 582
    Numero on maksuton.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tästähän ei kukaan DNA:lla halua kertoa, että prepaid liittymän mobiili data maksaa 1 euron pvä, kun se on päällä... vaikka sekunnin. Mene laturiin on vaan neuvot.

Lainaus: "DNA Laturi -sivusto tunnistaa automaattisesti liittymänumeron mikäli menet osoitteeseen https://laturi.dna.fi käyttämällä prepaid-liittymän omaa nettiyhteyttä. Liittymän lataaminen sivuston kautta on mahdollista, vaikka liittymän saldo olisi loppunut. Liittymänumero löytyy myös aloituspakkauksen SIM-kortin kehyksestä. Myös Dataprepaid-liittymillä on liittymänumero. "

Varmasti on jossain tietenkin kerrottu hinnat, että ihan helposti löytyy.. Elämä ON!
    Sami
  • Dna Super Prepaidin perustiedonsiirto on niin kallis, ettei sitä kannata käyttää.

Laturiin mennessä kannattaakin varmistaa, että päätelaite on yhteydessä langattomaan lähiverkkoon. Toinen vaihtoehto on käyttää Laturia tyystin ja kokonaan toisella laitteella, kuin missä prepaidin sim-kortti on.

Tällöin kirjautuminen Laturiin tapahtuu tekstiviestisilmukalla, joka on maksuton.
    irritus