DNA Prepaid lataustarjousHUIJAUS

DNA prepaidiin tulee toisinaan viestejä numerosta 18144 joissa luvataan jotain lataustarjouksia. Tarjouksista ei näy mitään infoa dna.fi tai edes laturi.dna.fi sivuilla. Onko nämä jotain huijauksia???

Nyt tuli vapputarjous(huijaus?) jossa lukee:
Vapputarjous. Tee vähintään 30e kertalataus osoitteessa laturi.dna.fi *some text missing* Terveisin DNA. Eli ei edes kerrota mistä kyse.

Onko nämä huijauksia vai eikö kukaan ole jaksanut päivittää infoa sivuillenne????
Jokke Volanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jokke!

Numerosta 18144 lähetetyt viestit eivät ole huijauksia vaan ne tulevat meiltä. Otatko yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse niin päästään selvittämään tarkemmin näitä viestejä mikäli ne ovat olleet puutteellisia. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • uusi super prepaid 4G     (ostin SIM eilen.  laitoin juuri puhelimeen ja virta paalle
    kayttovalmis?... SOS only ei kysele mitaan PIN1-koodia
    NO SIM Card installed?????????ja on varmasti sisalla ?????
    Puhelin EI pelaa eika sahkoposti!!!!
    Mitan saisin sen pelaamaan?
    onko teilla chat
    erkki kilpikoski
  • Hei Erkki!

Kannattaa kokeilla vielä ottaa SIM-kortti ulos laitteesta, puhdistaa siru varovasti pehmeällä liinalla ja kokeilla sitten uudelleen laittaa se paikalleen ja käynnistää laite kokonaan uudelleen. Jos et saa liittymään toimimaan niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että päästään selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Sähköisen yhteydenottolomakkeen ja chatin löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ei pelaa vielakaan
    Liittymaniei ole kayttovalmis .!
    erkki kilpikoski