DNA-prepaid liittymää

Latasin eilen pojan liittymälle viikoksi nettiaikaa ja tänään liittymä
Ilmoittaa että saldoa jäljellä 0,02 senttiä. Miten tämä on mahdollista?
Kati Rauhamaa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Näkyykö tuo ladattu nettipaketti kuitenkin aktiivisena? Liittymän tietoja voi katsoa DNA Prepaid -sovelluksella tai sivun m.prepaid.dna.fi kautta.
    Jos liittymällä on nettipaketti ladattuna, niin netti menee sen kautta, puhelut ja viestit veloitetaan liittymän saldolta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Mistä näen että näkyykö nettipaketti aktiivisena?
    Kati Rauhamaa
  • Pystytkö sinä puhelinnumeron perusteella katsomaan mikä on liittymällä on tilanne?
    Kati Rauhamaa
  • Liittymän tietoja voit tosiaan katsoa sovelluksen tai tuon nettisivun kautta, sieltä voit tarkistaa ladatut ja aktiiviset paketit.

Tämän julkisen tukifoorumin kautta voimme neuvoa vain yleisellä tasolla. Tarvittaessa olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme; www.dna.fi/yhteystiedot, kiitos!