DNA-prepaid liittymällä maksettu HSL-mobiilisovellukselle arvoa

Hei, jos maksan vielä voimassaolevalla saldolla HSL-sovellukselle arvoa, niin siirtyykö se uuden liittymän numerolle? Jos tallennan HSL:lle uuden numeroni?
Vai onko käytettävä saldo loppuun nykyisellä numerollani?

Kommentit

• Hei Kipa!

Kyseessä on HSL mobiilisovellus, saldo on siis luultavasti sidottuna HSL tietoihisi eikä itse puhelinnumeroon. Kyseessä ei ole kuitenkaan DNA:n palvelu joten asia kannattaa vielä varmistaa HSL:ltä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Taisin huolimattomasti ilmaista itseäni.
    Kysymys kuuluu siis: kun olen valinnut HSL-sovelluksella maksuksi puhelinlaskun joka mennyt siis DNAn saldosta, niin ei kai se saldo siirry kuitenkaan tulevalle numerolleni?
    Kipa
  • Prepaid liittymän saldoa ei ole mahdollista siirtää, eli jos vanhalla liittymälläsi on saldoa niin se tarvitsee kuluttaa ensin loppuun