Dna prepaid

Terve
Simmoisesta että!, minulla on dna prepaid liittymä ja käyttöaika loppunut näköään!.
Näytti vielä saldoa olevan ja kyseiseen nroon/liittymään pystyy soittaan, mutta ei takaisin yms.Onko mahdollista saada toimimaan vielä?, ja jos niin miten!. Vai tarviiko käydä ostamassa uusi liitttymä ja koodata nro:t uudelleen.Sim-kortti/liittymä käytössä kodin turvalaitteessa.Ter:Ari Grönlund

Kommentit

• Hei Ari!

Prepaid liittymäsi on ns. rajoitetussa tilassa koska et ole ladannut liittymälle saldoa, liittymän voimassaolo menee aina viimeisimmän latauksen jälkeen. Kaksi kuukautta ennen liittymän irtisanomista käyttö rajoittuu etkä voi itse soittaa liittymällä.

Saat kuitenkin asian taas liittymän käyttökuntoon normaalisti tekemällä liittymälle uuden latauksen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eli lataan saldoa liitttymään niin saan liittymän toimimaan taas?, esim netistä.
    Kiitos vastauksesta/avusta.
    Ter:Ari G