Dna Prepaid Rajaton mobiilidata ei toimi

Hei! Mobiilidata lakkasi toimimasta, vaikka liittymällä on saldoa ja se on voimassa. Puhelin on sammutettu ja mobiilidata kytketty välillä pois päältä sekä laitettu lentokonetilaan, mutta ei tomi siitäkään huolimatta. Kuitenkin on täydet kentät ja näyttää 4G.
Susanna Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Vastasinkin jo myös toiseen aloittamaasi keskusteluun; https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/prepaid-rajatoman-mobiilidata-ei-toimi/

Olisitko asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä, pääsemme sitä kautta katsomaan liittymäsi tilannetta ja selvittämään mistä ongelma mahdollisesti johtuu.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hankin juuri harjoituksen vuoksi dna prepaid-liittymän. Nyt ilmeni sellainen ongelma että nettiyhteys toimii lähes kaikkiin sovelluksiin, mutta: S-mobiili, firefox ja duckduckgo eivät toimi. S-mobiili ilmoittaa Ei internet yhteyttä, firefox ja duck kertovat että ERR_CONNECTION_REFUSED. Mistä ihmeestä tämä voisi johtua?? Selaimista sitten kyllä Chrome toimii ok. Onko olemassa jokin asetus, jota en hoksaa, vai mistä voisi olla kysymys??
    Olavi Tuomaala
  • Minulla on ns vanha liittymä jossa pitäisi olla mobiilidata päällä (prepaid) mutta ei lähde päälle ollenkaan, puhelin kyllä näyttää että mobiilidata on päällä (4g) mutta jostain syytä lähetys ja vastaan ottaminen ei onnistu, liittymässä vika? Puhelin Samsung Note 9. Ei siis mitenkään vanha puhelin edes..
    Juha
  • Hei Juha!

Kannattaa nyt alkuun kokeilla vielä ottaa mobiilidata pois päältä ja laittaa takaisin päälle sekä käynnistää puhelin vielä uudelleen. Kannattaa myös tarkastaa, että liittymällä on joko saldoa tai jokin datapaketti käytössä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • KO manooverit tehty jo aikaa sitten (it allalla työskenneenä)..olisikos kyse liittymästä?

Juha
  • Mikäli näistä toimenpiteistä ei ole apua niin siinä tapauksessa kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme jossa päästään katsomaan liittymän tilaa tarkemmin.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • asia selvä.
    Juha