DNA Prepaid rekisteröinti

miksi en saa uutta dna prepaid liittymää rekisteröityä ja miten sen saa kun en löytänyt netti sivuakaan sellaista?

Kommentit

• Hei Mika! Rekisteröinnin edellytyksenä on vahva tunnistaminen. Tämän takia rekisteröinti onnistuu tällä hetkellä vain DNA Kaupassa. Mikäli pääsyä kauppaan ei ole, rekisteröinti ei toistaiseksi onnistu kunnes rekisteröinti saadaan avattua itsepalveluun.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Milloinkahan tämä prepaidin rekisteröintiasia saadaan netin kautta hoidettua,
    kun on pitkä matka lähimpään DNA-kauppaan?

Saila Juutilainen
  • Onnistuuko se prepaidin rekisteröinti tietokoneella, kun kortti on autossa. Voiko samaan rekisteröintiin saada useita sim-kortteja? Missä se rekisteröinti tapahtuu? Saako numeron Fonectaan?
    Lauri Tarpila