Dna prepaid simmin kloonaaminen ei toimi

Nettisivusto ei toimi oikein edes liikkeessä..

Kommentit

• Hei Marko!

Mistä kloonaamisesta oli nyt tarkemmin siis kyse?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Dna prepaid liittymä tarvii uuden simmin vanhalle numerolle ja nettisivusto ei toimi oikein. Eilen liikkeessä yrittivät sitä.
  • Liittymä tarvitsee olla ensin rekisteröity ennen kuin tälle voidaan tilata uusi SIM -kortti, valitettavasti tätä kautta emme pysty tämän asian kanssa auttamaan. Rekisteröinti on toistaiseksi pois käytöstä DNA Minun palveluni -sivustolla ja rekisteröinti tehdään manuaalisesti DNA Kaupassa
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Prepaidin rekisteröinti on ollut rikki jo puoli vuotta eikä se toimi edes myymälässä.

Hävetkää DNA vähän!
  • Prepaidin rekisteröinti onnistuu kyllä DNA Kaupassa, mutta joissakin tapauksissa näissä on ollut ongelmia. Vian juurisyytä selvitetään ja se pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Otathan Marko yhteyttä asiakaspalveluumme niin saadaan tuosta tikettiä eteenpäin ja homma kuntoon.

Asiakaspalvelumme tavoitat näppärästi Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • @DNA Ilkka

"Prepaidin rekisteröinti onnistuu kyllä DNA Kaupassa, mutta joissakin tapauksissa näissä on ollut ongelmia. Vian juurisyytä selvitetään ja se pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian."

Niitä joitakin tapauksia on ihan liikaa tai sitten siellä myymälässä ei vain osata. Tätäkin on yritetty korjata jo kuukausia , tuloksetta.