dna prepaid sovellus

Dna prepaid sovelluksessa tuli tänään joku häiriö ilmoitus kun latasin 30vrk paketin ja lisäksi eurolla. sitten lukee että mobiilidata pitäisi olla päällä jotta seuraava paketti aktivoituu vaikka se tietysti on päällä?

minulta vähentyi raha ja koettakaa korjata sovellus. mikä dna sähköposti on jos uskaltaisi kuittia tms lähettää?
onko sovellus kunnossa mielestänne tällä hetkellä?
asiakas2022

Kommentit

• Hei! Eli siis sait paketin ladattua, mutta liittymäsi netti ei nyt toimikaan? Näkyykö tilattu paketti liittymällä sovelluksessa aktiivisena, vai jonossa odottamassa? Auttaako asiaan, jos käynnistät puhelimesi uudelleen?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Netti kyllä toimii mutta tuntuu ettei päivitä niihin paketteihin ja mitä mieltä olette tuosta mobiili data ilmoituksesta että se pitäisi olla päällä?
    Oletteko tarkistanut sovellusta?

Päivityksiä ei ainakaan tule.

Vaikuttaako icl-alan lakko?
    asiakas2022
  • Käynnistin uudelleen.

yhä ilmoitus: seuraava nettipaketti aktivoituu autom. jonosta ,kun mob.data on käytössä (??)

ja 8pv vain aikaa, tässä sovelluksen pitäisi lisätä mielestäni päiviä niistä mitkä jonossa?

Ostetuissa paketeissa ei näy 9.5 ostamani 30vrk ja lisäksi 1 vrk? Miten toimia kun onko dna sähköposti mihin voisin tietoni kertoa?
    asiakas2022
  • voimassa 9.5.2023 tosin lukee sovelluksessa tili kohdassa
    että on ostosta jotain päivittynyt?
    asiakas2022
  • Tuo ilmoitus on siis aivan normaali, kaikilla mobiilidata ei ole koko ajan päällä.

Onko sinulla siis nyt kuitenkin jokin paketti jo aktiivisena käytössä? Jos on, niin seuraava tulee käyttöön vasta kun nykyinen paketti päättyy.

Jos ostetuissa paketeissa, eikä jonossa näy tänään ostamiasi paketteja, mutta rahat ovat lähteneet tililtä, tulisi asiaa selvittää asiakaspalvelumme kautta. Ikävä kyllä nyt tosiaan lakko rajoittaa, ja asiakaspalvelu on auki vain rajoitetusti. Voit toki lähettää asiasi sähköpostitse palvelu@dna.fi, mutta vastausta kannattaa odotella kärsivällisesti, lakko vaikuttaa myös sähköpostien käsittelyyn.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, kiitos.
    Niin sinne lähetin lisätietoa asiasta.

Jotenkin tuo sovellus saisi selkeämpi olla ja onko tuo mobiilidata ilmoitus kovin oleellinen että sitäki saisi säätää jos se kerran päällä on useammilla todennäköisesti, kun sovelluksen ainoa tarkoitushan on OSTAA mobiilidataa?
    asiakas2022