Dna prepaid sovellus

Miksihän tekstiviestit näkyvät DNA prepaid sovelluksen tapahtumaerittelyssä kohdassa "Lisämaksulliset" eikä "Viestit"?

Kommentit

• Hei! Onko kuitenkin kyse ihan normaalihintaisista tekstareista? Näkyykö osa viesteistä tuossa kohtaa vai kaikki? Onko sinulla ostettuna ja aktiivisena paketti, johon kuuluu rajattomat tekstarit?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei,
    kyse on ihan normaalihintaisista tekstareista, nettisivuilta jos käy tarkistamassa saldon niin näkyvät oikein. Sovelluksessa taas kaikki näkyvät kohdassa "Lisämaksulliset".
    Johnny