Dna prepaid

Käytössä prepaid liittymä  kaukolämmön ohjauspaneelissa miten saada liittymän arvo selville

Kommentit

• Hei Vesa!

Normaalisti prepaid-liittymien tietoja voi tarkastella myös Minun palvelustani jolloin se onnistuu myös muualta kuin itse laitteella jossa liittymän SIM-kortti on asennettuna. Tällä hetkellä ominaisuus on valitettavasti toistaiseksi pois käytöstä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Tällä hetkellä saa mistä tietää saldon
    Kauan häiriö minun palvelussa kestää
  • Tällä hetkellä saldon tiedustelu onnistuu vain asettamalla liittymän sim-kortti puhelimeen, ja tekemään saldotiedustelu esim. tekstarilla tai menemällä mobiilisivulle m.prepaid.dna.fi

Voit tunnistautua mobiilisivulle myös käyttämällä kertakäyttösalasanaa, joka lähetetään tekstiviestillä prepaid-liittymääsi tai aiemmin lisättyyn prepaid-liittymän hallintanumeroon. Hallintanumero voi olla mikä tahansa matkapuhelinliittymä. Hallintanumeron voit lisätä mobiilisivulla. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos itse prepaid -liittymä on juurikin esim. kaukolämmin ohjauspaneelissa. Eli ensimmäisellä käyttökerralla sinun pitäisi asettaa liittymän sim-kortti esim. puhelimeen ja mennä tuolle mobiilisivulle. Siellä saat asetettua hallintanumeroksi oman puhelinnumeron, jotta jatkossa voit kirjautua sillä tarkastamaan saldon.

Vaihtoehtoisesti mobiilisivulle voit tunnistautua myös prepaid-liittymän PUK-koodin avulla.