Dna prepaid

Käytössä prepaid liittymä  kaukolämmön ohjauspaneelissa miten saada liittymän arvo selville

Kommentit

 • Hei Vesa!

  Normaalisti prepaid-liittymien tietoja voi tarkastella myös Minun palvelustani jolloin se onnistuu myös muualta kuin itse laitteella jossa liittymän SIM-kortti on asennettuna. Tällä hetkellä ominaisuus on valitettavasti toistaiseksi pois käytöstä.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Tällä hetkellä saa mistä tietää saldon
  Kauan häiriö minun palvelussa kestää
 • Tällä hetkellä saldon tiedustelu onnistuu vain asettamalla liittymän sim-kortti puhelimeen, ja tekemään saldotiedustelu esim. tekstarilla tai menemällä mobiilisivulle m.prepaid.dna.fi

  Voit tunnistautua mobiilisivulle myös käyttämällä kertakäyttösalasanaa, joka lähetetään tekstiviestillä prepaid-liittymääsi tai aiemmin lisättyyn prepaid-liittymän hallintanumeroon. Hallintanumero voi olla mikä tahansa matkapuhelinliittymä. Hallintanumeron voit lisätä mobiilisivulla. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos itse prepaid -liittymä on juurikin esim. kaukolämmin ohjauspaneelissa. Eli ensimmäisellä käyttökerralla sinun pitäisi asettaa liittymän sim-kortti esim. puhelimeen ja mennä tuolle mobiilisivulle. Siellä saat asetettua hallintanumeroksi oman puhelinnumeron, jotta jatkossa voit kirjautua sillä tarkastamaan saldon.

  Vaihtoehtoisesti mobiilisivulle voit tunnistautua myös prepaid-liittymän PUK-koodin avulla.
  DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.