Dna Prepaid tuli rajaton kun ostin hypernetin

Miten on mahdollista että kun latasin netissä prepaid liittymääni hypernetti 30vrk, niin minulle laitettiin rajaton 30 vrk tulemaan voimaan seuraavaksi? Kaikki oli ok ja oikein kunnes maksu oli mennyt läpi, vasta sen jälkeen tuli lukemaan rajaton ladattu.

Kommentit

• Ja miten saan tämän korjattua? Kun nimenomaan tarvin tämän nopeamman netin enkä puheaikaa yms.
    Sofia
  • Hei, liittymälle ei kyllä pitäisi kytkeytyä mitään muuta kuin nimenomaan se paketti mikä on valittukin joko Laturissa tai Prepaid -sovelluksessa.

Olisitko tilanteen tarkistamiseksi yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme 044 144 044 (ark. 8-18, la 9-16.30), kiitos.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kiitti vastauksesta, minäpä olen yhteydessä tuonne. Toivotaan että asia on mahdollista korjata. Moneen kertaan tarkistin että varmasti tuli hypernetti ennen kuin siirryin maksamaan ja siitä huolimatta kun maksu oli mennyt läpi yhtäkkiä pakettina olikin rajaton.
    Sofia
  • Miten prepaid 30vrk rajatonta ilmoittaa että netin käyttöön ei ole saldoa? Ei kai tuo voi tollasta kusetusta olla?
    Sininii
  • Hei Sininii!

Kannattaa tarkastaa sovelluksesta tai mobiilisivustolta, että paketti on varmasti käytössä. Mikäli kaikki näyttää siellä hyvältä, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 044 144 044 jossa voidaan katsoa tilannetta tarkemmin.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija