Dna prepaid

Olin lataamassa prepaid liittymään lisää aikaa kunnes puhelin meinasi tippua kädestä ja poistui sovelluksesta. Nyt kun yritän uudelleen niin laturi sanoo että edellinen maksusuoritus on kesken. Siispä pystyttekö poistamaan kesken jääneen maksusuorituksen, jotta voin yrittää uudelleen?
Voisi olla myös hyvä jos tämän pystyisi tekemään itsekkin.
Roy-Erik Stålhammar Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka Roy! Maksutapahtuma poistuu automaattisesti jonkin ajan kuluttua, mikäli rahat ehtivät lähteä tililtä niin laskutuksemme korjaa tämän seuraavana arkipäivänä