Dna prepaid

Hei!
Minulla on dna prepaid liittymä ja haluaisin muuttaa sen pysyväksi numeroksi.onko tämä mahdollista?miten?
Mato

Kommentit

 • On mahdollista. Tee näin: mene Dna kauppaan, pyydä että rekisteröivät Prepaidisi sinulle, sen jälkeen tilaat uuden Dna liittymän numeronsiirrolla eli siirrät Prepaidin numeron laskutusliittymän numeroksi.
  Aiemmin tämä rekisteröinti oli mahdollista myös itsepalveluna mutta nyt jostain syystä se ei enää onnistu muuten kuin Dna kaupan avustuksella.
  Jari
 • Hei!

  Tällä hetkellä prepaid-liitymän vaihtaminen laskutusliitymään ei ole ikävä kyllä mahdollista.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ei voi vaihtaa prepaidia enää laskutusliittymäksi? Ohhoh, milloin moinen muutos on tullut? Ja ennenkaikkea miksi?
  Jari
 • Voit dna Prepaid-liittymän rekisteröinnin JÄLKEEN (tehdään paikan päällä DNA Kauppa -myymälöissä, OMAA, virallista ja voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta vastaan) - ITSE siirtää kyseisen dna Prepaid -matkaviestinliittymässsä olevan matkapuhelinnnumeron, SUORAAN (puhelinnumeronsiirrolla), jonkin TOISEN (suomalaisen) matkaviestin-teleoperaattorin (pitäisi koskea myös siirtoa moi -matkaviestinliittymäksi), tarjolla olevaan matkaviestinliittymään (TRAFICOM eli Suomen viestintä-viranomainen TAKAA tämän onnistumisen), jos DNA eli Telenor Suomi kuitenkin EI noudata välillä tätä viranomaisten takaamaa PAKKOA - ota silloin myös ITSE yhteyttä Suoraan TRAFICOM :iin sekä tarvittaessa myös Kuluttajaneuvontaan (Kuluttaja-asiamiehelle) SEKÄ Poliisiin.
  Onnistuu matkaviestin-liittymäpuhelinnumeron siirto
 • Toisen suomalaisen matkaviestinoperaattorin matkaviestinliittymästä (myös esimerkiksi moi -matkaviestinliittymistä), ONNISTUU silloin myös liittymä-puhelinnumeron SIIRTÄMINEN - itse niin haluttaessa; 'takaisin' DNA :lle eli Telenor Suomelle; laskutettavaan DNA -matkaviestinliittymään ('kiertoteitse').
  Onnistuu vahto kiertoteitse - samalla tavoin kuin elisaSaunalahdellakin

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.