Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA reitityksen laatu vaihtelee rajusti?

Moi,

ihan ensiksi pitää sanoa että minulla on ollut DNA 400M 5G kohta kolme kuukautta ja yhteys on toiminut aivan loistavasti ja ollut positiivinen yllätys. Nyt kuitenkin pieniä ongelmia, jotka ei taidakaan liittyä juuri minun yhteyteeni mitenkään.

Eli varsinkin tämän viikon pingit ulkomaille ja ehkä kotimaahankin ovat olleet paljon tavallista isompia ja heitelleet enemmän. Välillä on tullut ihan suoranaisia jopa sekunnin lagipiikkejä, jolloin vaikka peleissä kaikki pysähtyy kokonaan. Olen pingplotterin traceroutella selvitellyt syytä ja tänään taisin löytää vastauksen kun huomasin heti yhteyksien toimivan aivan eri tavalla ja pingien laskeneen. 

Eli traceroutella katsottuna tänään yhteyden neljäs piste on "rai1-sr21.net.dnaip.fi" ja kaikki toimii loistavasti. Vielä eilen ja aiemmin tällä viikolla neljäs piste oli "lah1-sr21.dnaip.fi" ja yhteys oli todella paljon huonompi.

Mistähän tämä johtuu ja onko asiaan tulossa jotain parannusta?
Jussi

Kommentit

 • Johtuu siitä, että netti on totutettu ip-verkkona. Yhteydenmuodostuksessa yhteys muodostuu palvelimelta toiselle. Aina yhteys ei muodostu parasta reittiä.
  PW
 • Kyllä minä tämän ymmärrän, mutta eron tuskin kuuluisi olla kuin yö ja päivä?

  Tänään neljäs piste onkin hel7-sr22.net.dnaip.fi ja yhteys on aivan täydellinen. Heti kun mennään lah1-sr21.dnaip.fi niin tökkii.
  Jussi
 • Matkan varrella on monenlaatuisia yhteyksiä.
  PW
 • Oliko sinulla tähän jotain oikeaa kommentoitavaa tai tietoa?

  Tuo paskalänkytys ei auta millään tavalla ja voit jatkaa sitä jossain muissa ketjuissa.


  Jussi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.