DNA reittittimiä

Onko tänään 22.3.2021 DNA:n mainoksessa oleva DNA Mokkula MF286A uudempi ja parempi kuin Huawei B715s reititin ja onko tuo MF286A myös Huawein. Voiko jompaa kumpaa käyttää myös sisäverkon jatkeena eli toistimena.

Kommentit

  • Huawei B715 on parempi malli ja siitä löytyy wlan sekä myös piuhalla voi yhdistää suoraan esim. läppäriin, jos on rj45-liitäntä.
    RS

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.