Dna S, M ja L-pakettien rinnakkaistilaukset päättyvät 31.8.2019

Sain tänään kirjeen jossa kerrotaan että kanavapaketteja uudistetaan ja Dna S, M ja L-pakettien rinnakkaistilaukset päättyvät 31.8.2019. Mutta onko muita uudistuksia/heikennyksiä tulossa, miten käy esim. C More-rinnakkaistilausten?

Hubia en ala ottamaan enkä ala leikkimään Chromecastien tai AppleTV-laitteiden kanssa.