Siirry uusimpaan kommenttiin

Dna sagemcom f-3890v3 ja IPv6in4 tunneli

Mistäköhän voisi johtua että käytössäni oleva (Hurricane Electricin tarjoama) IPv6in4 tunneli lakkasi toimimasta kun vaihdoin vanhan Cisco EPC3010 modeemin tilalle uuden "valokuitu plus"-modeemin nopeuden noston yhteydessä (100M->1G).

Uusi on tietenkin sillatussa tilassa, WAN-ping (jos nämä sillattuna edes vaikuttaa) sallittuna jne.

Onko muut törmänneet vastaaviin ongelmiin? Yhtälössä ei ole mikään muu muuttunut, ja modeemin vaihduttua uusiutunut client-ip tietenkin päivitetty niin tunnelin tarjoajan, kuin omanpään asetuksin.

Lisäksi, tässä modeemissa ei ilmeisesti ole tuota vanhemmissa olevaa 'expert' tunnusta? Ja mahdollisuutta kytkeä esim 1 tai 2 porttia siltaavaan, loput reitittävään tilaan ei ole?

Kommentit

 • Onhan palomuuri low tai off asennossa?

  Dna:n kaapelimodeemiliittymissä on suoraan IPv6-tuki, joten onko sinulla erityinen syy käyttää tunnelia suoran yhteyden sijaan?

  Huomaa kuitenkin, että Dna:n kaapelimodeemeissa IPv6 voi olla oletusarvoisesti pois päältä. Eli käytä siltausta tai kytke IPv6 päälle.
  irritus
 • Modeemi on tosiaan siltaavassa tilassa enkä löytänyt asetuksista vipuja mistä väännellä palomuurin asetuksia muuten kuin tuon WAN PING:in sallimmisen.

  Täytyy vielä kaivella mutta kovin simppeliksihän tuo hallinta on tehty tuossa laitteessa, ei mitenkään erityisen laajasti pääse asetuksia muokkaamaan. Tunnelin käyttöön on syynsä, esim kiinteä ipv6-osoite, rdns- jne.
  PV
 • bump :P
  PV

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.