DNA sähköposti ei suostu asentumaan Samsung Galaxy A6 puhelimeen

Hei

Uusi Samsung Galaxy A6 puhelin ja emme saa DNA sähköpostia asentumaan,
herjaa koko ajan käyttäjätunnuksen tai salasanan olevan väärä.
Powerin asentajakaan ei saanut tähän Outlookin kautta asennettua, nyt tarvitaan nopeasti ohjeet ja neuvot, kiitos.
Seppo Koski Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Seppo!

Ohjeet ovat samat kaikilla laitteilla ja löydät nuo täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/sahkoposti-asetukset-puhelimeen/#c2105439

Käyttäjätunnus on sama jota käytät nettisivulle kirjautumisessa, tämä ei siis ole sama kuin sähköpostiosoite, jonka puhelin voi automaattisesti syöttää käyttöönoton yhteydessä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Terve Iiro

Nyt on jotain, mitä en käsitä; Olen näpytellyt tätä Samsungia ja sain aikaiseksi Google outlookin, mutta se ei lähetä eikä vastaanota viestejä, myöskään se ei lähde lataamaan aiempia viestejä, olen ns. solmussa tämän jutun kanssa.
    Jos koitan lisätä tiliä se kysyy ensimmäiseksi sähköpostia ja niillä tunnuksilla homma ei etene. Sen verran outo tämä Samsung, etten oikein löydä kunnon valikoita, mutta onnistuin pääsemään kohtaan, jossa voin manuaalisti tehdä tilin asetukset, mutta sama tulos niin Outlook, Exchance ja IMAP kohdissa; aikansa ruksuttaa, mutta sitten herjaa tilistä ja tunnuksista.
    Olen yrittänyt Webmail tunnuksilla sekä Outlook kirjautumistunnuksilla ja sama tulos.
    Seppo Koski
  • Hei, komento takaisin!
    Aikani tässä näpelöityäni sain postin toimimaan, joten ihmeitten aika ei ollut vielä ohi!

Kiitokset ja hyvää joulua!
    Seppo Koski