dna -sähköpostin toiminta loppui - miksi

Hei
Edellisellä tietokoneellani käytin sähköpostiosoitteenani …@dnainternet.net –loppuista osoitetta.  Se toimi vielä kolme päivää sitten oikein hyvin. Sitten tuon tietokoneeni toiminta loppui, kun yritin asentaa siihen Windows 10 –käyttöjärjestelmän. Hankin uuden tietokoneen 13.2.-19. Uudessa koneessani on Windows 10 -käyttöjärjestelmä ja Edge -selain. Nyt dna –sähköpostissani toimii enää vain viestien lähettäminen, mutta ei vastaanottaminen. Myöskään vanhat viestit eivät näy. Mistä tämä johtuu, ja onko asia korjattavissa?
Tuomo