DNA seuranta

Hei! Saako jostain seurattua puheluiden määrää/min. ? Ja samoin kuinka
paljon dataa mennyt ?? Yritin etsiä Minun Palveluni palvelusta ??
Liittymänä DNA Super 4G rajaton. Entisessä Elisan liittymässä näki kätevällä
sovelluksella. En löytänyt vastaavaa DNAn liittymään. Jos ei edes löydy niin
voisiko kehittää...

Kommentit

• Hei!

Minun palvelustani voit tarkastella kuluvan laskutuskauden käyttöä liittymän Saldotiedot kohdasta. Tuolta näkee siis käytön euroissa. Ikävä kyllä tiedonsiirron määrää tai puheluiden minuuttimääriä ei ole mahdollista tarkastella. Nämä näet kuitenkin kätevästi yleensä myös puhelimen omista asetuksista. Kiitokset kuitenkin palautteesta, laitetaan terveisiä eteenpäin!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • O,K. Kiitos!! Jäi vielä pois lähetetyt SMS/MMS viestit. Elisalla myös näkyi numerot
    niin että oliko 4 viimeistä numeroa oli peitetty *:llä. Mulla tietysti näyttää Minun
    palveluni nolla kun on Rajaton liittymä. Puhelimeen viime aikoina vaihdettu niin-
    paljon custom ROM:ia ettei ole ylhäällä kaikki data/puhelut/viestit! Toivottavasti
    saadaa nuo saldotiedot vielä joskus...
    OP5