Dna smart prepaid yhtäkkiä hävitti yhteyden thaimaassa.

Liittymäni hävisi vaan linjoilta yhtäkkiä, eikä ota uudestaan linjoja, kyseessä dna smart prepaid. Olen thaimaassa tällä hetkellä.
Esa Matilainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Esa!

Auttaako puhelimen uudelleenkäynnistäminen? Entä lähteekö yhtyes toimimaan, jos testaat asetuksista manuaalisesti kaikkia saatavilla olevia paikallisia verkkoja?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Nyt lähti itsestään toimimaan, noin 8 tuntia oli vaan mykkä.
    Esa Matilainen