DNA suomi DNA englanti

Miteb hinta muodostuu soitettaessa DNA numerosta toiseen DNA numeroon englantiin?

Kommentit

 • Soittaminen Suomesta Iso-Britanniaan maksaa 0,527 €/min. Ulkomaan hintahaun löydät osoitteesta https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Dna:lla ei ole liittymätarjontaa Iso-Britanniassa, joten yllä esitettyä ulkomaanpuhelua ei ole edes mahdollista soittaa.

  Kysymys on varmaankin Dna:n matkapuhelinliittymästä.

  Soittajan kannalta on sama, missä matkapuhelinliittymä sijaitsee. Esimerkiksi soitettaessa Suomesta Dna Puhe-liittymällä toiseen Dna:n matkapuhelimeen hinta on 0,07 €/min, oli vastaanottajan puhelin sitten Suomessa, Iso-Britanniassa tai vaikka Sveitsissä.

  Matkapuhelimen käyttäjä maksaa ulkomailla käydessään vastaanottomaksua vastaamistaan puheluista. EU-maiden kesken vastaanottomaksuista on luovuttu, eli Dna:n liittymää Iso-Britanniassa käyttävä ei maksa vastaanottomaksua.

  Muissa maissa vastaanottomaksut peritään. Esimerkiksi Sveitsissä puhelimen ulkomaille ottanut henkilö maksaa vastaamistaan puheluista 0,074 €/min omalla puhelinlaskullaan.

  Huomaa, että Iso-Britannia on eroamassa EU:sta. Brexitin jälkeen Iso-Britanniaan matkustettaessa on syytä tarkastaa, onko vastaanottomaksut otettu uudeelleen käyttöön.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.