dna super prepaid ja laitenetti

Sivuillanne lukee,että laitenetti ei sovellu älypuhelimen tai tabletin nettiyhteydeksi.Jos kännykässä dna super prepaid ja laitenetti paketti niin voinko käyttää puhelinta normaalisti puhumiseen ja viesteihin ilman,että netti ei syö prepaid liittymän saldoa(0,99e/päiviä)?Siis estääkö laitenetti sen,että liittymän saldo kuluu ainoastaan puheluihin ja viesteihin?

Kommentit

• Hei Veijo!

Voit käyttää liittymää huoletta myös netin suhteen, mikäli liittymällä on aktiivinen nettipaketti. Tällöin 0,99 €/vrk maksua ei liittymältä veloiteta. Laitenettiä ei sen takia suositella puhelimien tai tablettien käyttöön, koska yhteysnopeus on todella alhainen. Paketti on siis suunniteltu vain kevyeen tiedonsiirtoon esim. riistakameroille.