DNA Super prepaid liittymä

Liittymä ei ole aktiivinen, kuinka sen voi aktivoida uudestaan. Asun ulkomailla ja en pääse nyt Suomeeen, voiko sen aktivoida netin kautta. Mitään ilmoitusta ei tullu liittymän vanhenemisesta.
Tatu Mieskolainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tatu!

Jos prepaid-liittymä on jo ehtinyt deaktivoitua niin valitettavasti sitä ei ole mahdollista aktivoida uudelleen. DNA Super Prepaid -liittymä vanhenee 12kk jälkeen viimeisimmästä latauksesta, käyttäjällä on 12 kk jälkeen vielä 14 päivää aikaa ladata saldoa menettämättä liittymää ja sen saldoa. Tämän jälkeen liittymä poistuu verkosta.

Liittymään tulee viesti noin kuukausi ennen puheajan vanhenemista. Viestissä ilmoitetaan puheajan vanhenemispäivä ja kehotetaan lataamaan lisää saldoa, jotta voimassaoloaika pitenee ja liittymä säilyy käytettävissä.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • voinko saada uuden prepaid simkortin ku edellinen on viallinen ja sama numero
    antti pulju
  • Hei! Jos DNA Prepaid -liittymä on rekisteröity nimiisi, siihen on mahdollista vaihtaa uusi sim-kortti. Sim-kortin tilaus onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme; https://www.dna.fi/yhteystiedot

Mikäli liittymää ei ole vielä rekisteröity, niin se onnistuu asioimalla DNA Kaupassa. Mukaasi tarvitset henkilöllisyystodistuksen. Lähimmän DNA Kauppasi sijainnin voit tarkistaa osoitteessa https://www.dna.fi/dnakaupat
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, unohdin pin-koodini, eikä PUK1 joka minulla on ilmeisesti ole oikea, mitä tehdä? Olin rekisteröinyt prepaid liittymäni aiemmin, mutta nyt siitä ei näy Omat tiedot sivulla mitään, eli miten saisin PUK-koodin kun en pysty edes soittamaan asiakaspalveluun?
    l
  • Hei!

Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta. Tai vaihtoehtoisesti sivujemme kautta chatissa: www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Vanheneeko toi prepaid liitymä jos sen rekisteröi?.Se siis vanhenee vaikka olisi puheaikaa jäljellä ja joka vuosi sinne pitää pistää vähintään joku 7,5€ 7pv nettiliittymä/10€ puheaikaa?.
    vanha asiakas
  • Hei! Voimassaolo koskee kaikkia prepaid-liittymiä, eli myös rekisteröidyillä liittymillä on rajoitettu voimassaoloaika.

DNA Super Prepaidissa liittymän voimassaoloaika pitenee latauksella 365 vrk, DNA Rajaton Prepaidissa 240 vrk. Molempien prepaid -tyyppien kohdalla liittymät ovat voimassa ensimmäisestä käyttöönotosta 180 vrk mikäli liittymää ei ladata kertaakaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei,
    Minulla on Dna Prepaid liittymä koiratutkassa. Sitä on käytetty 231vrk, sitten ja siinä on saldoa. Nyt kuitenkin Laturi ilmoittaa että numero ei löydy, eli ei ole käytössä.
    Kuinka saan sen toimimaan vai pitääkö hankkia uusi SIM.

Hannu Hämäläinen
  • täällä on samanlainen tapaus eli datapaketti+puheaikaa ei ole mennyt liittymään.paras on että se kyllä laskuttaa netistä joka ei toimi eikä puhelimella voi edes soittaa lähettää tekstareita.Jotain on nyt kyllä pahasti vialla tossa systeemissä.
    vanha asiakas
  • Toi kai olisi pitänyt tehdä niin että ekaksi aktivoi prepaidin niin ettei puhelimessa ole nettiä päällä(puhelimissa on netti automaattisesti päällä joten heti lähtee se n1€),sen jälkeen aktivoi dataliittymän jonka jälkeen pistää lisää puheaikaa.Se sim kortti pitänee olla kiinni puhelimessa,puhelin päällä ja verkossa.
    vanha asiakas
  • Hei!

Näiden liittymien suhteen kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa voidaan katsoa tarkemmin liittymien tilaa. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija