DNA prepaid liittymän uudelleenaktivointi?

Miten ja missä tuo DNA super prepaid liittymän uudelleenaktivointi tehdään kun se on päässyt umpeutumaan viikko sitten?

Kommentit

 • Siis liittymän voimassaoloaika umpeutunut? Kannataa kokeilla dna laturilla hyväksyykö se numeron. Jos hyväksyy, liittymä on yhä hengissä, ja lataamalla saldoa, voimassaoloaika jatkuu taas vuodella eteenpäin. Jos laturi ei hyväksy numeroa, on liittymä lopullisesti sulkeutunut. Muistaakseni ainakin pari viikkoa pitäisi olla hengissä vielä voimassaoloajan jälkeen, joten siitä vain laturiin kokeilemaan.
  Jannyman
 • Hei Kai! Jos liittymä on vanhentunut kokonaan, ei tätä ole mahdollista enää aktivoida uudelleen. Jos liittymän käyttöä on vain rajoitettu ennen vanhenemista etkä voi soittaa liittymällä, mutta puheluiden vastaanotto on mahdollista, saat liittymän aktiiviseksi saldon latauksella
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Liittymällä saldoa hieman ja olen yrittänyt avata mutta tuloksetta. Latasin juuri liittymälle lisää saldoa ja tietenkin kelpasi.
  Taisto Holla
 • Moikka! Hei mulla on dna rajaton prepaidin voimassaoloaika päättymässä huomenna 1.6.2020 mutta saan rahaa vasta 3.6 sen lataamiseen, niin saako tuon liittymän vielä pelastettua ja aktivoitua uudelleen?
  Mikko
 • Hei! Jos liittymä ehtii vanhenemaan, niin uudelleenaktivointi ei enää onnistu.
  DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.